De leuke dingen van het leven

Leave a comment
leuke dingen van het leven / Wen's wondere wereld

verwonderenEr zijn van die dagen dat mijn ogen alles zien en oppikken wat ik onderweg tegenkom… Ik heb dan de neiging overal een verhaal bij te gaan vertellen. Een soort beeldverhaal. Het kan knap vermoeiend zijn. Voor zowel mijn gezelschap als voor mij! En een museumbezoek bijvoorbeeld kan mij echt uitputten… hoe leuk ik het ook vind!
Tegenwoordig gaat het beter, kan ik mezelf redelijk afschermen voor alle informatie en ik leg wat ik zie meestal vast met de camera van mijn telefoon :). Ik kan natuurlijk ook gewoon thuis blijven. Maar nee…  Daarvoor vind ik het soms veel te leuk om te observeren en mezelf keer op keer te verwonderen. Het maakt het leven een stuk leuker! De foto heb ik gemaakt in Nijmegen. Een gedicht op de etalage van een vintage winkeltje. Het zijn in mijn ogen juist deze dingen die het leven luchtiger, leuker maken. En wat heerlijk is, is dat ik via mijn blog nu ook ‘alles’ kan delen!

En als ik dan thuis kom en mijn hoofd nog zo vol zit en ik aan van alles en nog wat zit te denken… dan weet ik dat met een pen, potlood of penseel in mijn hand alles stil wordt in en om mij heen…

 

 

The Author

Op deze plek maak ik mijn hoofd leeg en schrijf ik vanuit gevoel en interesse over wat ik zie, voel en beleef en vervul zo mijn wens om anderen te bereiken, te verbinden en te inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.