Je hart volgen

Leave a comment
leuke dingen van het leven / mooie dingen van het leven / ratatouille

je hart volgen familie ZappDe Argentijnse familie Zapp reist al bijna 14 jaar door de wereld in een auto uit 1928… Wat een verhaal. Geweldig!
Herman en Candelaria doen het, zij volgen hun hart…

Ze prikten een datum en vertrokken. In eerste instantie voor een half jaar. Inmiddels zijn ze 14 jaar, ruim 200 kilometer, 40 landen en vier! kinderen verder… Ieder kind is in een ander land geboren en hun namen passen zo mooi bij ze; Pampa, Tehue, Paloma en Wallaby. Ze reizen én wonen in hun auto, maar krijgen onderweg regelmatig een slaapplek, eten of benzine aangeboden. Soms blijven ze weken bij een familie logeren en gaan de kinderen er zelfs tijdelijk naar een normale school.

Ik heb genoten van deze prachtige reportage! Ik kreeg het er warm van en een gevoel van… puurheid, liefde en avontuur! Het kijkt als een sprookje. Hoe te gek is het voor een kind om zo op te groeien! Ik ben benieuwd wat ze later in hun leven gaan doen. Wat indruk op mij maakte was dat de oudste zoon Pampa vertelt dat hij veel verschillen ziet door het reizen… en zich zo bewust is van die verschillen. Kijk, zulke dingen leer je niet op school! Maar er was nog veel meer wat mij raakte. Kijk zelf maar: http://www.npo.nl/floortje-naar-het-einde-van-de-wereld/01-01-2015/BNN_101372383

Dus… leef je droom! Zij doen het zo. En jij? Volg je hart en ontdek wat jouw manier is om je droom te leven. Doe het vanuit jouw passie en overtuiging!

The Author

Op deze plek maak ik mijn hoofd leeg en schrijf ik vanuit gevoel en interesse over wat ik zie, voel en beleef en vervul zo mijn wens om anderen te bereiken, te verbinden en te inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.