Van niets naar iets

comments 2
mooie dingen van het leven

wens van niets naar ietsMidden in een draai stopt hij ermee. Zomaar. Ineens. Stil. Helemaal niets meer. Stekker eruit. Dat was dag 1. Ik dacht energie (milieu) te sparen door twee balen wasgoed achter elkaar te drogen. Toch niet zo’n goed idee? (Helemaal geen droger is ook een optie. In de zomer ja, maar nu?!) Afijn. Dag twee. Stekker erin en eruit. Check filters Die met die flurry – echt niet te geloven wat je aan stof vangt – had ik net gedaan, en de wateropvanger ook. Ik ontdek een derde filter, de douchekop fungeert als soort van waterpistool. Daarna drogen; een boswandeling lang wachten. Dan voorzichtig proberen. Een oorverdovend lawaai volgt. Alsof vijf paar gymschoenen feest vieren met trommels. Stekker eruit. Hmmm. Toch maar een nieuwe? Nee. Wacht. Dit gaat goed komen. Rust. Dat is het. Dag 3. Stekker erin. Was erin en… Ja! Hij draait weer!, roep ik enthousiast. Als een zonnetje. Waarop zoon droogjes zegt: “hij was burn out”. Daar zit wat in.

Van niets aan blogs naar weer iets van een schrijfsel. Het droger-voorval gaf mij instant inspiratie :). Wie weet het begin van een terugkeer?

The Author

Op deze plek maak ik mijn hoofd leeg en schrijf ik vanuit gevoel en interesse over wat ik zie, voel en beleef en vervul zo mijn wens om anderen te bereiken, te verbinden en te inspireren.

2 Comments

 1. Ohh wat goed dat hij weer draait! Want je weet, als het ene kapot gaat gaat altijd ook ineens dat andere kapot. Bij os vorige wk: vaatwasser, alle lampen sprongen, wasmachine deed raar, droger bleef 4uur drogen zonder het droog te maken.. OEFFFF… maar alles doet t weer. Wel nieuwe vaatwasser en lampjes 😮

  View Comment
  • Wendy says

   Wat een gedoe geeft dat hè. En het gebeurt altijd op een ongelukkig moment. Gelukkig doet alles het weer! – op de vaatwasser en lampjes na dan.

   View Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.