Wraauwww, blue moon

Leave a comment
mooie dingen van het leven

blue moonBlue moon is de volle maan van morgen, vrijdag 31 juli. Het is een volle maan met een zeer krachtige (vrouwelijke) energie en deze zal merkbaar zijn in een ruime periode rond de volle maan. Ik heb het gemerkt: ik heb opgeruimd, schoon- en ruzie (sorry) gemaakt en ik heb volop energie. Het is de tweede volle maan van deze leeuwenmaand! Dat maakt ‘m zo bijzonder want blue moon komt slechts eens in de drie jaar voorbij. De volgende is op 31 januari 2018 pas weer!

Een nieuwe fase

Wordt ingeluid met deze blue moon maan. Botsingen in relaties zullen voorkomen, emoties worden uitgewerkt, beslissingen genomen over dingen, of ze nog bij je passen… Dit alles gebeurt omdat er ruimte nodig is om een andere weg in te kunnen slaan. Het ‘dwingt’ je om meer vanuit je gevoel te leven. Je mag erop vertrouwen dat de stap die je zet de juiste is ondanks de angst die je eerst zal voelen. Alles wat nodig is om vorm te kunnen geven aan wat je echt wilt zal op je pad gaan komen.

Wees je bewust van jezelf, kijk heel goed om je heen en laat je hierin verrassen: “Let it go & go with the flow”!

Laat die energie z’n gang maar gaan, wrauwww! In herinnering leeuw Cecil die onlangs op laffe wijze werd gedood in Zimbabwe.

leeuw

P.S. Al eerder schreef ik over de maan www.wensnotebook.nl/de-magie-van-de-maan/

The Author

Op deze plek maak ik mijn hoofd leeg en schrijf ik vanuit gevoel en interesse over wat ik zie, voel en beleef en vervul zo mijn wens om anderen te bereiken, te verbinden en te inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.