Nog meer warmte!

Leave a comment
lekker wonen en leven tips

koraal rozeEen andere kleur voor je interieur.

Koraal. Of is het rozeoranje? Of koraalroze? Het is een prachtige kleur voor je interieur. Ik vind het zo’n mooie kleur! Warm, vriendelijk. Het roept bij mij gevoelens op van zomer, vakantie, sorbetijs en gelukkig zijn…

De kleur straalt positiviteit én rust uit. De kleur past heel goed bij interieurs met veel hout, of bij luxueuze interieurs met goudtinten. Of wat denk je ervan om met deze kleur wat warmte toe te voegen aan je sobere interieur met veel grijstinten?

Het is een multi-kleur

Er zit een bepaalde zachtheid in deze kleur. Dat is misschien wel de reden waarom het zo mooi staat bij bruin- of grijstinten. Het is een kleur met veel diepte. Combineert prima met verschillende rozetinten, meerdere varianten oranje, naturellen, wit en goudtinten.

Het lijkt wel of de kleur zich aan zijn omgeving aanpast. Zich vanzelf verweeft met andere kleuren. Multifunctioneel eigenlijk,  daar hou ik van!

Ik vind het een topkleur!

koraal roze oranje terra cottaIk weet zeker dat deze kleur op een muur in onze woonkamer geluksmomentjes gaat geven!
En zoete herinneringen doet oproepen!
Noem het genieten van de leuke dingen in het leven.

Met deze kleur ben je wat de laatste trends betreft trouwens ook helemaal bij… (Kleur koper oranje van Flexa.)

The Author

Op deze plek maak ik mijn hoofd leeg en schrijf ik vanuit gevoel en interesse over wat ik zie, voel en beleef en vervul zo mijn wens om anderen te bereiken, te verbinden en te inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.