Chaque fois

comments 9
Wen's wondere wereld
Chaque fois wens notebook

Foto: Pinterest

Het is mijn verjaardag en ik ben vrij vandaag. Wat is dat toch? Ik sta in de keuken en Wende Snijders klinkt door de speakers. Telkens weer als ik op mijn verjaardag een appeltaart aan het bakken ben, komt hij voorbij. “Hallo papa”. Op dat moment springt in de boom voor ons raam een roodborstje van tak tot tak. Het is bijzonder en wonderlijk dat dit moment zich ieder jaar herhaalt sinds mijn vader er niet meer is. Zou het zijn cadeautje zijn? Ik hou hem even vast. ‘Remember when you were young, shine on you crazy diamond’ zingt Pink Floyd. Ik ben tot tranen geroerd.

Cadeautje

Mijn gevoel van vandaag is: dankbaarheid. Het prille begin van mijn leven was niet makkelijk, maar ik ben er en hoe. In gedachten bedank ik mijn lieve moeder en vader, zonder hen was ik er niet geweest :). Ik ben blij dat ik leef. Heb zin in het leven. Omarm het licht en het donker. Dank elke zonnestraal, maanlicht en ster die verschijnt. Steeds weer vind ik kracht en word ik enthousiast van de mogelijkheden die ik op mijn reis door het leven tegenkom. Nog zoveel te doen…

Vandaag ben ik vrij en proost ik op het leven.

The Author

Op deze plek maak ik mijn hoofd leeg en schrijf ik vanuit gevoel en interesse over wat ik zie, voel en beleef en vervul zo mijn wens om anderen te bereiken, te verbinden en te inspireren.

9 Comments

  1. Prachtig wen. Ik geloof ook in het roodborstje… hij is het ècht…
    Wende heeft trouwens een nieuw album, heb je “vrij me” en “mens” al gehoord.. werkelijk ontroerend mooi. Liefs je schoonzusje

    View Comment
  2. Carmen says

    Ayer vi un gendarme en las ramas del jardín donde trabajo y me cantó. Yo estoy pasando por momentos difícil es y Él vino a susurrarme que todo estará bien. Al buscar mas info sobre este pajarito., encontré tu Bloc. Dulce y sabía.

    View Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.