Lief dagboek…

comments 2
ratatouille / Wen's wondere wereld

dagboek

Je hoofd lekker leeg maken.

Op mijn twaalfde kreeg ik een dagboek. Een vijfjarendagboek nog wel. Wat heb ik daar veel in geschreven en jaren later nog steeds, in van die boekjes à la Moleskine maar dan van Xenos. Ik zou het schrijven in een dagboek echt iedereen willen aanraden!

Waarom een dagboek?

Ten eerste is het een goede manier om je hoofd lekker leeg te maken. Daarnaast wordt al schrijvende hetgeen waarover je schrijft (vaak een probleem toch wel) helder en duidelijk. Resultaat: een leeg hoofd en het probleem is een stuk minder een probleem!

Nu is het tijd om via dit blog te gaan schrijven over wat mij zoal bezighoudt. Ik wil mijn eigen verhalen vertellen, waar ik in geloof en wat mij drijft in het leven. Dit alles vanuit het verlangen om iets van mijzelf achter te laten op deze wereld. Het dagboekje op mijn nachtkastje mag ook gewoon blijven hoor… die is voor de verhalen waar ik jullie verder niet mee lastig zal vallen!

The Author

Op deze plek maak ik mijn hoofd leeg en schrijf ik vanuit gevoel en interesse over wat ik zie, voel en beleef en vervul zo mijn wens om anderen te bereiken, te verbinden en te inspireren.

2 Comments

 1. Hi Wendy,

  Wat een leuk blog dit! En zo leuk dat je vroeg bent begonnen met dagboeken schrijven – heel herkenbaar; ik heb er uit mijn jeugd 200 op de plank liggen (hoezo niets te doen toen, haha) en doe het nog steeds af en toe. Vooral als mn hoofd vol zit, of ik ergens mee zit. Zoals jij ook schrijft raakt mn hoofd ervan leeg. En problemen worden/lijken minder klein. Fijjjjjn! Ik heb ook een blog geschreven over het nut van lekker dagboek schrijven, mocht je het leuk vinden. http://coachingmetsanne.com/2015/06/17/de-kracht-van-het-dagboek-veel-meer-dan-8-redenen-om-het-te-doen/ Veel succes met bloggen en dank voor de inspiratie! Groetjes, Sanne

  View Comment
  • Wendy says

   Heerlijk om je hoofd leeg te schrijven, ik raad het iedereen, jong en oud, aan om een dagbooek of iets dergelijks bij te houden. Ik ben benieuwd naar jouw blog over dagboek schrijven!

   View Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.